Xavi, donant instruccions durant el partit contra el Betis.
Xavi, durant el partit d'avui contra el Betis (EFE)
Barça

Xavi i l'escàndol del Bernabéu: "Serà molt difícil guanyar aquesta Lliga. Ja ho vaig dir a Getafe"

El tècnic del Barça s'ha referit a la polèmica al Santiago Bernabéu, després de mostrar-se satisfet amb el rendiment de l'equip i elogia l'actuació de Ferran Torres, Yamal i Cubarsí

Redacció Esport3Actualitzat

Després de la gran victòria al camp del Betis (2-4), Xavi Hernández també s'ha referit al robatori patit per l'Almeria, en la seva visita al Santiago Bernabéu (3-2) i quines conseqüències pot tenir per al Barça:

Em quedo amb les paraules de Garitano. Si parlem ens sancionen, però ho ha vist tothom. Ja vaig dir que seria molt difícil guanyar aquesta lliga. Ho vaig dir a Getafe, que hi havia moltes coses que no em quadraven. Doncs a seguir treballant. Seguim en la lluita. Queden 18 punts i a veure fins a on arribem, però hi ha coses que no controlem. Ho ha vist tothom avui.

"Partidàs al camp del Betis"

Xavi ha fet un balanç molt positiu del joc de l'equip, malgrat que el Betis ha arribat a empatar a 2:

Crec que hem fet un gran partit en línies generals i hauríem d'haver sentenciat abans. Però l'equip ha estat molt bé. És un pas endavant, amb jugadors joves, amb personalitat, que és el que volem al Barça. Avui la gent del Barça haurà gaudit de l'equip. Ens tocava un partit així. No és un partit rodó perquè hem encaixat dos gols que ens han complicat, però sí un partidàs.

 

El rendiment de Ferran Torres

El davanter valencià ha estat el gran protagonista del partit, amb un hat-trick i s'ha emportat els elogis de Xavi.

Ha girat la truita ell sol. Vaig parlar amb ell a l'estiu i em va enviar un missatge espectacular: que ell estava disposat a triomfar en el Barça i ho tenia molt clar. És molt fort mentalment. De les persones que té més fortalesa mental que he vist en la meva carrera. Me n'alegro molt per ell. S'ho ha guanyat.

 

Elogis a Cubarsí i Lamine Yamal

La titularitat de Pau Cubarsí, de només 16 anys, ha estat la gran novetat a l'onze titular del Barça. I Xavi se n'ha desfet en elogis:

És un futbolista molt capacitat. No sembla que tingui 16 anys quan parles amb ell. Està molt centrat, molt responsable, amb una personalitat gran. Crec que no ha perdut cap pilota avui. Estem davant d'un futbolista que marcarà una època al Barça. com Lamine Yamal. Dos jugadors de 16 anys, però molt capacitats. Són el present i el futur del club.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut