Xavi Pascual: "S'ha de parlar dels 8 anys i mig de la nostra trajectòria i no només dels últims dos anys"

L'exentrenador del Barcelona veu injust parlar del final de la seva etapa com una de les justificacions de l'última mala temporada de l'equip
Actualitzat

Xavi Pascual, campió aquesta temporada de la lliga i copa gregues amb el Panathinaikos, ha passat aquest dijous per "El Club de la Mitjanit" del canal Esport3. Després de deixar enrere la seva llarga etapa al FC Barcelona Lassa, el tècnic es troba a gust a Grècia: "Allà són molt més passionals, més entregats a les persones, intensos, i et fan sentir el seu calor constantment".

L'entrenador reconeix que "he gaudit més aquest últim any que els dos anteriors al Barça. Van ser dos anys difícils a tots els nivells. Per no guanyar, i per les interpretacions que es fan quan no es guanyen. Si no guanyes, la figura de l'entrenador surt deteriorada, i això és el que va passar". Pascual explica que "ningú té anys fàcils ni tan sols guanyant. La diferència és que alguns entrenadors expliquen els seus problemes i altres treballen per sortir endavant".

Pascual ha refusat entrar a parlar a fons de la seva sortida del Barça, i de la situació actual del club. El tècnic ha dit que "no parlo mai del club on treballo ni de les persones amb qui treballo. Qualsevol cosa que he de dir, ho dic internament". L'entrenador del Panathinaikos ha confessat que l'ha sorprès "el que ha passat, perquè no havia passat mai en els anys anteriors, però no entraré a fer cap mena de valoració".

L'ex del Barça, però, no se n'ha pogut estar de defensar la seva feina al club de les crítiques rebudes aquesta temporada pel seu llegat recent. Pascual ha afirmat que "és una falta de respecte important, perquè quan arribes a un lloc i signes un contracte saps la situació que tenies. Opinar sobre el passat és lleig. S'ha de parlar dels 8 anys i mig de la nostra trajectòria i no només dels últims dos anys. És injust".

Pascual s'ha mostrat content per l'elecció del seu amic Sito Alonso com a substitut de Georgios Bartzokas a la banqueta del Barça, i ha valorat que en la seva presentació "no va fer cap comentari del passat i va començar a focalitzar-se en el futur. Així podeu començar a veure quina mena de persona heu fitxat".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut