Primer pla de Xavi dient OK amb el dit
Xavi, content amb la victòria de l'equip (EFE)
Barça

Xavi no llença la tovallola a la Lliga i es mostra optimista, i això indigna

Reacció irada de Gerard Romero, que no pot suportar la satisfacció del tècnic blaugrana després d'una victòria tan esquifida i just abans del partit de Champions contra el Nàpols

Redacció Esport3Actualitzat

Continua el capítol del Barça de sempre. Un Barça que guanya in extremis i que ajuda a respirar una mica millor, però no gaire. Els tres punts sumats a Balaídos van bé per encarar millor el partit de Champions contra el Nàpols, dimecres a les 21.00. I així ho diu Xavi, que per això s'ha mostrat optimista després de la victòria.

"Primer, hem competit millor que el dia del Granada, i hem estat agressius en els duels. La línia defensiva no ha patit massa."

"Ens falta triar bé el moment en atac, perquè hem arribat i hem generat. Enguany ens toca guanyar d'una manera agònica i patir, és una mica el resum de la temporada, però els 3 punts són molt importants."

"Crec que hem estat molt bé a la primera part. Menys a la segona, però a l'equip no se li pot dir res en temes d'actitud, d'agressivitat, de personalitat i que tenen ganes de guanyar. Només cal veure com hem celebrat el gol a la banqueta."

I justament aquest optimisme ha portat cua. Gerard Romero, de Jijantes, s'ha desesperat, en directe al programa "Gol a gol", per les paraules del tècnic blaugrana:

"Hi ha jugadors que, en aquest escut, s'hi pixen!"

 

Xavi, però, sembla molt convençut:

"A la Lliga ja vaig dir que no tiràvem la tovallola, i avui s'ha tornat a demostrar que l'equip té l'actitud per competir..."

Una victòria contundent hauria convençut més l'afició blaugrana, que a poc a poc s'està acostumant a aquests triomfs en l'últim sospir.

Lewandowski, a la segona

Lewandowski ha respirat tranquil després de la victòria, sobretot, després de convertir el penal que ha significat la victòria blaugrana. Això sí, en el segon intent, ja que en el primer ha fallat i l'atura el porter del Celta.

"Si volem guanyar els partits per dos o tres a zero, hem de jugar, no només 40-45 minuts, n'hem de jugar 90, i crec que és una bona victòria per al futur ", afirma Lewandowski, autor dels dos gols del Barça.

 

 

 

 

Anar al contingut