Xavi i Nico en un partit

Xavi confirma a Nico González que no té lloc al Barça 23-24

L'entrenador i el migcampista han tingut una conversa de futur, i el del gallec serà fora del Barça
Actualitzat

Xavi Hernández ha comunicat a Nico González que no li veu lloc al Barça 23-24, com ha explicat aquest dimarts el "Tot costa" de Catalunya Ràdio. L'entrenador del Barça, pendent ara tant de les arribades com de les sortides, va ser força clar amb el jugador. Xavi no compta amb ell per a aquesta pròxima temporada.

Nico, de 21 anys, té molts jugadors al davant, començant pel ben tornat Oriol Romeu. A més, el perfil de Nico com a mig centre no acaba de convèncer Xavi, que tampoc no l'acaba de veure jugant al Barça en una posició més avançada com la d'interior. En la xerrada mantinguda a la ciutat esportiva, el tècnic va convidar Nico a acceptar algunes de les propostes que té sobre la taula. La més ferma, la del Porto, al davant d'un València que desitjava tornar a tenir-lo com a cedit però que en les darreres hores s'hauria retirat de la pugna.

Els portuguesos no només són l'equip que més interès ha mostrat en el fitxatge, sinó que, a més, comparteixen nacionalitat amb l'agent del jugador, el totpoderós Jorge Mendes. Abans, però, cal resoldre l'enigma de si dimecres viatjarà a la gira nord-americana amb el Barça: té bitllet però també, des d'ara, té la constància dels plans de l'entrenador.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut