Xavi discuteix amb Munuera Montero durant el Rayo-Barça
Xavi discuteix amb Munuera Montero durant el Rayo-Barça
barça

Xavi i Raphinha clamen pel penal no xiulat al temps afegit: Martín Presa respon

"Després em dieu que busco excuses, però era clar", ha afirmat el tècnic blaugrana sobre la jugada

Redacció Esport3Actualitzat

Nova decepció del Barça 23-24 fora de casa i nova ocasió en què Xavi Hernández ha al·ludit a l'arbitratge com un dels factors desfavorables amb què s'ha trobat el seu equip. En concret, l'egarenc ha assenyalat dues jugades clau en què el col·legiat Munuera Montero i el VAR haurien pres la decisió equivocada.

La primera, el fora de joc posicional d'un jugador del Rayo que precedeix el gol d'Unai López. Per Xavi, la ubicació del futbolista madrileny força el rebuig de Balde, que, després d'una carambola, acaba amb el xut de llarga distància del basc. Fins i tot ha dit que el quart àrbitre havia reconegut que el barceloní havia actuat condicionat. S'ha notat que el record del gol anul·lat a Granada a Joao Félix seguia en la ment del tècnic.

Les paraules del de Terrassa han rebut la ràpida contestació del president rayista, Raúl Martín Presa, que les ha considerat "indecents" i impròpies d'"un jugador de la seva categoria, probablement el millor de la història d'Espanya"

La segona podria haver estat determinant, ja que ha estat en el temps afegit i amb l'1-1 al marcador. Ha estat el més que possible penal del Pacha Espino a Raphinha. En el seu intent de rebutjar la pilota, l'uruguaià ha impactat amb la cama del brasiler, que ha acabat a terra.

"Són situacions molt difícils, però aquest any ens està sortint creu. No és una excusa, perquè hauríem d'haver jugat millor, però m'han dit que era penal."

Per Raphinha, una evidència

Preguntat al final del matx, el protagonista de l'acció, Raphinha, recorria a l'evidència de l'acció: "Tu què creus? Tothom ho sap, teniu càmeres."

Xavi troba a faltar mentalitat guanyadora en els seus pupils i Frenkie de Jong lamenta la falta de ritme provocada per la plaga de lesions que els ha assolat. Però els arbitratges segueixen en el punt de mira. Munuera Montero, per cert, ha acabat expulsant l'ajudant de Xavi Sergio Alegre per protestar.

El resum i la polèmica del Rayo-Barça (1-1)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut