Xavi Hernández

Xavi Hernández posa punt final a la seva carrera com a futbolista

El jugador català acabarà la temporada amb el seu equip, l'Al-Sadd de Qatar, i a partir de llavors començarà una nova etapa com a entrenador
Actualitzat

L'excapità del Barça Xavi Hernández ha anunciat aquesta tarda que es retirarà del futbol actiu quan acabi aquesta temporada. Els quatre anys amb la samarreta de l'Al-Sadd hauran estat, doncs, els últims de l'egarenc, que ara té 39 anys, com a futbolista professional.

En un article per als mitjans de Doha, Xavi ha anunciat la notícia i ha confirmat que a partir d'ara se centrarà en la seva nova feina d'entrenador, i ha precisat que la seva filosofia des de la banqueta intentarà reflectir l'esperit que va treballar tants anys al Barça, sota la influència de Johan Cruyff i la Masia. El seu sistema es basarà en el futbol d'atac i de possessió.

"Aquesta és la meva última temporada com a jugador, però estic desitjant veure què em destinarà el futur com a entrenador. La meva filosofia com a entrenador reflecteix l'estil que desenvolupem durant molts anys sota la influència de Johan Cruyff i de la Masia, i que té el seu màxim exponent en la manera de jugar a futbol al Barcelona. M'encanta veure els equips prendre la iniciativa al camp, el futbol d'atac i tornar a l'essència del que tots estimem des dels nostres dies d'infància: el futbol de possessió."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut