Xavi, a la banda, en el partit contra el Nàpols al Camp Nou (Reuters)

Xavi Hernández: "Crec que el resultat és molt injust"

L'entrenador terrassenc ha tornat a lamentar la falta d'efectivitat del seu equip davant de porteria
Redacció Esport3 Actualitzat

Com va fer després del derbi contra l'Espanyol, Xavi Hernández s'ha mostrat satisfet amb el joc desplegat contra el Nàpols, però decebut per la falta d'efectivitat de cara a porteria. Per l'entrenador terrassenc, "el resultat és molt injust".

"No hem estat efectius, ja ens va passar contra l'Espanyol. La sensació que he tingut des de la banqueta és que l'equip ha jugat molt bé: hem estat molt bé en la pressió i en la circulació. La pena ha estat no haver marcat més gols."

El davanter més desencertat del Barça ha estat Ferran Torres. El valencià ha marcat de penal, però ha rematat nou vegades sense encert i ha acabat desconsolat. Xavi ha defensat el seu rendiment i confia que millorarà de cara a porteria.

"Aquest cop no ha estat encertat, però les marcarà. Ja ho va fer a Bilbao i hi tornarà. Amb la personalitat que té, com pressiona, les ocasions que genera... Jo estic encantat amb Ferran Torres i estic convençut que estarà al Barça molts anys. Les pilotes acabaran entrant."

Preguntat per Dembélé, que ha rebut una xiulada monumental del Camp Nou, Xavi ha remarcat que al final, amb la seva actuació, també ha estat aplaudit: "Per a mi, la notícia és que els xiulets s'han convertit en aplaudiments."

Sobre Mingueza, una de les novetats a l'onze, Xavi s'ha mostrat satisfet amb el seu rendiment: "Ha fet un partit molt bo, ha aturat Insigne, ha jugat molt bé amb pilota... I si el veiéssiu entrenar us adonaríeu que pot jugar perfectament."

L'altra novetat destacada a l'alineació ha estat Aubameyang, que ha jugat de titular al Barça per primer cop. Xavi ha valorat l'actuació de l'ex de l'Arsenal:

"Li ha faltat potser una mica d'associació amb els companys, però ha anat molt bé a l'espai, ha pressionat molt bé, ha estat intens... És el que li demanem. Ja generarà més coses i marcarà, ara tenim molt nivell al davant."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut