Xavi durant el partit del Barça a Mallorca (Reuters)

Xavi: "Hem deixat escapar dos punts per errors impropis nostres"

El tècnic de Terrassa fa autocrítica amb els dos gols encaixats i avisa que cada partit serà "una guerra"
Redacció Esport3 Actualitzat

L'empat del Barça a Mallorca no ha agradat a Xavi Hernández. En la roda de premsa posterior al partit, el tècnic de Terrassa s'ha lamentat dels gols encaixats i de no haver aprofitat millor les ocasions.

"Hem tingut ocasions molt clares per avançar-nos en el marcador, però hem hagut de remar massa. Ho hem intentat, però ens emportem un punt insuficient. Hem de fer autocrítica. Amb el que hem generat és un partit per guanyar-lo, però les errades fan que marxem amb només un punt."

El tècnic del Barça ha analitzat en detall els gols marcats pel Mallorca.

"Són errors puntuals que ens han fet remar més del compte. L'1 a 0 és un error en la sortida de la pilota, un malentès, i el segon, un error infantil nostre. En un servei de porteria no ens poden fer mai gol. Cal continuar. Divendres ve el Sevilla i cal generar més i defensar millor. Amb les ocasions que hem fet, era per guanyar el partit."

 

Xavi s'ha resignat sabent que el liderat al final de la jornada ja no dependrà d'ells mateixos: "És un punt insuficient i veurem què fan demà el Girona i el Madrid". Ha explicat també què ha buscat amb els canvis.

"Hem intentat donar solucions amb Raphinha -que ha donat bones passades interiors des del mig- Lamine i Fermín. Ara cal descansar i recuperar-nos bé. El Sevilla ve de golejar 5 a 1 l'Almeria. Cada partit serà una guerra."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut