Xavi proposa una solució i Ter Stegen s'enutja amb la premsa

La segona derrota en tres partits i les pobres estadístiques ofensives posen sal a la ferida d'Hamburg. El tècnic proposa fer un "reset"
Redacció Esport3 Actualitzat

L'amargor d'una derrota frustrant es reflectia al rostre de Xavi Hernández a la sala de premsa d'Hamburg. El tècnic del Barça no ha amagat que la primera desfeta de Champions ha estat "un dels pitjors partits" des que seu a la banqueta blaugrana:

"És un moment dolent de la temporada. Hem fet un dels pitjors partits en aquests dos anys i en el moment més inoportú. Després de dos anys sense classificar-nos, no havíem de fallar. No hem estat còmodes en cap moment, ells han estat bé en defensa.

La segona derrota en tres partits i les pobres estadístiques ofensives --només una rematada entre pals-- evidencien que l'equip no travessa una bona situació:

"Estem en un mal moment, ho hem de reconèixer, hem de ser autocrítics. Molts jugadors han perdut la confiança. Hem de fer un reset."

A partir de demà, Xavi ha volgut deixa clar que sap quina serà la seva feina:

"Com a entrenador he de recuperar la gent. Donar-los confiança. Ens hem de tornar a retrobar. No fa gaire jugàvem molt bé. És un tema més mental, que futbolístic. Hem de ser positius i fer un pas endavant."

Per a Xavi, tant en atac com en defensa els mecanismes de l'equip fallen. El que més preocupa al tècnic és que els seus pupils no perdin la confiança.

"Hem de recuperar el dinamisme, no hi ha res perdut. Reconeixent que estem en un petit sot, hem de fer el reset."

L'enuig de Ter Stegen

Altres membres del vestidor, com Oriol Romeu, han coincidit en assenyalar que el partit contra el Xhaktar ha estat dels pitjors del curs. A Ter Stegen, en canvi, se li ha acabat la paciència quan ha rebut l'enèssima pregunta sobre les queixes postclàssic de Gündogan.

La visita del Porto de finals de novembre es converteix ara en la revàlida que els blaugranes necessiten per segellar el pas a vuitens.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut