Xavi Hernández, en el partit contra el Celta
Barça

Xavi reivindica "fe i coratge" i Cancelo es mostra molt autocrític

El tècnic del Barça reconeix que l'equip ha estat espès, però recalca la importància d'aconseguir els tres punts

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha passat pels micròfons de TV3 després d'aconseguir una victòria de gran importància després de guanyar el Celta per 3 a 2. El tècnic de Terrassa, però, ha fet autocrítica.

"Avui hem jugat malament, però són tres punts que també valen. Hem estat espessos a la primera part. Em quedo amb el caràcter guanyador de l'equip a la segona part."

Xavi ha hagut de modificar el sistema perquè l'equip reaccionés en els segons 45 minuts.

"Era moment de ser intervencionista. Hem canviat el sistema posant tres defenses amb Balde atacant per la banda esquerra constantment. Els jugadors han tingut fe i coratge."

 

Un triomf que arriba l'endemà que el tècnic blaugrana renovés fins al 2025.

"La renovació hauria quedat tacada amb un 0 a 2. Són tres punts importants sense haver jugat bé. El Girona i el Madrid collen, i també està en la lluita l'Atlètic de Madrid."

 

 

Xavi també s'ha mostrat preocupat per la lesió de De Jong.

"El Frenkie normalment no es queixa, però l'he vist coix i he decidit substituir-lo. Li faran proves, esperem que no sigui una lesió gaire important."

Cancelo, molt autocrític

El lateral del Barça, autor del gol de la victòria, ha admès errors a nivell individual però ha valorat molt els tres punts. Ell ho té clar: "Si rendeixo, el club em voldrà, sinó, el club em farà fora". 

Reviu la remuntada del Barça:

Anar al contingut