Barça

Xavi: "L'entrenador del Barça no ha de ser el messies"

L'encara entrenador de l'Al-Sadd ha confessat en una entrevista a TV3 la seva il·lusió de poder tornar a casa per entrenar el Barça i espera que els dos clubs es posin d'acord al més aviat possible

Redacció Esport3Actualitzat

L'encara entrenador de l'Al-Sadd Xavi Hernández ha confessat en una entrevista a TV3 el seu desig d'entrenar el Barça i confia que els dos clubs es posin d'acord per desencallar la seva sortida imminent.

"Ha estat emotiu, no sé el que passarà. Estan en converses els dos clubs i no sabem com acabarà. Soc una persona molt positiva i crec que és de sentit comú, s'han de posar d'acord. Els dos clubs saben la meva postura i espero que tot se solucioni aviat."

Tot i que no ha volgut donar més detalls de la seva possible arribada a la banqueta blaugrana, Xavi no ha amagat la seva il·lusió per tornar a casa.

"Sigui quin sigui l'entrenador que vagi al Barça no ha de ser un messies. És un tema de fer equip, de tornar la il·lusió i el positivisme. Ahir ja vam veure un Barça diferent. Hi ha bon equip per fer coses, però veurem. Hem de remar tots en la mateixa direcció. És un pas il·lusionant a la meva carrera. Estem tots amb moltes ganes i seria espectacular."

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut