Lamine Yamal en un momet del partit a Porto (EFE)
Barça

Xavi desvela els motius de la misteriosa desaparició de Lamine Yamal

El jove futbolista blaugrana ha sortit del terreny de joc durant el partit i ja no ha tornat a trepitjar la gespa de Porto

Redacció Esport3Actualitzat

Al minut 73 del partit a Porto, Lamine Yamal ha hagut de marxar del terreny de joc. El Barça ha jugat 10 minuts amb un home menys per la misteriosa absència del jove futbolista, que no ha tornat a la gespa i que finalment ha estat substituït per Marcos Alonso al 81.

La retransmissió televisiva no ha mostrat en cap moment si Lamine tornava a la banqueta, i la incògnita sobre l'estat del jove futbolista blaugrana s'ha anat incrementant.

Aquesta estranya situació ha provocat que el Barça jugués una estona amb 10 futbolistes, en un moment en què el Porto ha estat pressionant i ha fregat l'empat amb el penal de Joao Cancelo que finalment ha anul·lat el VAR.

Al final partit, Xavi Hernández ha explicat els motius de la desaparició de Yamal:

"S'ha sentit indisposat. M'ha explicat que se sentia malament, portava estona dient-m'ho. Hem buscat un moment perquè anés al vestidor i després hem optat pel canvi per Marcos"

L'absència de Yamal no ha passat desapercebuda a les xarxes, que, com sempre, han aprofitat per treure punta a la qüestió amb humor:

 

 

Anar al contingut