Xavi Hernández (Europa Press)

Xavi carrega contra la premsa: "Les crítiques afecten els futbolistes"

El tècnic del Barça ha titllat d'exagerades les crítiques de la premsa cap als futbolistes

Xavi Hernández no ha amagat que el conjunt blaugrana no passa per un bon moment, però ha volgut destacar la part positiva d'una treballada victòria del Barça davant l'Alabès per 2-1 just abans de la parada de seleccions.

El tècnic de Terrassa ha valorat "positivament" la victòria del seu equip tot i haver encaixat, de nou, un gol als 18 segons d'haver començat el matx.

La valoro molt positivament perquè se'ns ha posat el partit molt lleig. Als segons hem tornat a regalar un gol que torna a ser inacceptable per part nostra quan teníem la pilota controlada i una segona pilota la perdem, que al final et genera una transició i un contraatac. Ja havíem parlat que l'Alabès volia aprofitar aquestes situacions.

El tècnic de Terrassa ha qualificat d'"exagerades" les crítiques que reben els seus jugadors, sobretot per part de la premsa, i ha afirmat que afecten el joc de l'equip.

La premsa és molt crítica, crec que exagerada. Penso que això afecta els jugadors i per això no juguem tan tranquils com jugàvem abans. Aquesta és la meva sensació, i els he dit al descans: "Tranquils, que aquí no es mengen a ningú, que jo he estat molts anys aquí, que paciència, calma i que ja trobarem el camí de filtrar passades, trobar l'home lliure per dins per després atacar per fora..." Havien de tenir tranquil·litat i crec que a la segona part hem estat molt millor i l'afició també ha estat molt bé.

L'afició ha animat moltíssim, jo no he sentit xiulets. He sentit que la gent animava. Crec que l'afició està amb nosaltres. Jo crec que són més les crítiques de la premsa, que afecten els futbolistes.

Xavi també ha volgut ressaltar que ha vist un Barça "més reconeixible" durant gran part de la segona meitat, però també ha valorat que s'ha de millorar, fer autocrítica i "no concedir tant".

Posicionalment hem estat molt millor, hem tingut més calma i l'afició ha animat una mica més. Crec que l'equip ha tornat a ser reconeixible durant 35 minuts. Victòria molt important sense acabar d'estar bé, però crec que hem millorat en el joc.

Hem de millorar molt. Hem de ser autocrítics i pensar que hem fet una bona segona part fins a remuntar el partit. A la primera part no hem estat prou bé, hem d'estar més ordenats, més posicionats i hem de ser més efectius i no concedir tant. Estem regalant moltes coses que ens han costat punts aquesta temporada.

El resum del Barça-Alabès (2-1)