Xavi: "Avui no hi ha excuses però no estem en cap dinàmica negativa"

El tècnic ha lamentat la confusió tàctica dels seus jugadors a la primera meitat però ha buscat la llum en el calendari immediat
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça més inoperant de la temporada s'ha vist a Vallecas. El seu entrenador, Xavi Hernández, ha reconegut la superioritat del rival:

"No hem fet un bon partit, no hem estat al nivell que requeria el partit. El Rayo és just vencedor, et fan una pressió molt asfixiant.  Aquí han guanyat el Madrid. Hem generat molt poquet, tot i això l'equip ho ha intentat fins al final. Una derrota que ens fastigueja però és cert que queda una jornada menys."

A diferència d'altres mals resultats, el tècnic no ha buscat explicacions fora del seu vestidor. Tot el contrari, ha assenyalat la confusió tàctica dels seus jugadors en el tram inicial com una de les causes de la desfeta:

"Ens ha faltat que el joc era per dins. Buscar Pedri i pensar que l'home lliure era Balde. La primera mitja hora hem abusat de la passada llarga. No hem fet un bon partit, no hem estat còmodes, no hi ha excuses."

Xavi no podia amagar la decepció per l'oportunitat perduda després de la derrota del Madrid a Girona:

"El missatge de portes endins és que queda molt i costa molt guanyar. És una derrota que ens pesa i és una llàstima perquè ens posàvem a 14 punts, era una oportunitat molt bona. Estem fastiguejats."

No obstant, l'egarenc sap a quina versió vol assemblar-se i és ben recent:

"No estem en cap dinàmica negativa. L'altre dia contra l'Atlètic vam estar bé i, en canvi, avui hem estat espessos."

Araujo: "A la primera meitat no hem estat a l'altura"

Per una de les peces clau del vestidor, Ronald Araujo, la de Vallecas ha estat una mala nit, sense pal·liatius:

"Han merescut la victòria. A la primera meitat no hem estat a l'altura. Tenim un bon avantatge i ara ens venen dos partits a casa."

L'uruguaià també ha lloat la intensitat d'un botxí a qui només han pogut marcar un gol en els darrers quatre partits i ha estat la diana estèril de Lewandowski. La millor notícia per als culers és que ja no quedin més compromisos contra els d'Iraola.


Mira el resum del partit entre el Rayo i el Barça (2-1):

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut