Xavi: "Avui hem de ser autocrítics: la primera part és inacceptable"

Tot i el triomf al camp de la Reial Societat (0-1), el tècnic blaugrana admet que l'equip no ha jugat bé i ha recordat que en el clàssic va passar just el contrari
Redacció Esport3 Actualitzat

Xavi Hernández no s'ha mossegat la llengua després del partit contra la Reial Societat. Tot i el valuós triomf final, el tècnic blaugrana ha admès que l'equip, almenys en la primera part, no ha estat a l'altura del que s'espera d'un aspirant a guanyar la Lliga. 

"Hem entrat molt malament al partit, jo crec que és una mica la ressaca del clàssic. Ens ha faltat intensitat, que avui era una de les claus del partit. Sense intensitat no podem jugar a futbol i més en un partit de nivell Champions. La intensitat és innegociable. La primera part és inacceptable per a nosaltres. A la segona l'equip ja ha demostrat més gana, hem dominat en alguns moments. Hem patit, és el camp de la Reial i sabem que aquí guanyaran pocs equips"

Amb tot, Xavi admet que aquest triomf anirà bé a l'equip per treure's l'espina del clàssic contra el Reial Madrid, que també es va resoldre en temps afegit però en aquest cas contra els interessos de l'equip blaugrana.

"Crec que ens hem tret una mica l'espina del clàssic, patint, sense estar bé. En els últims cinc o deu minuts és quan l'equip ha estat més còmode i ha arribat el gol, però sense estar bé en el joc. Avui hem de ser autocrítics amb el joc. No la setmana passada. La setmana passada vam merèixer guanyar i aquesta potser no mereixes guanyar i acabes guanyant. Curiosament, passa tot el contrari"

Mira el resum del Reial Societat - Barça:

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut