Tenas somriu a la càmera (@FCBarcelona)
Tenas somriu a la càmera (@FCBarcelona)
Barça

Xavi aposta per Arnau Tenas: "S'hauria de quedar"

L'entrenador blaugrana reclama la renovació del porter. Des de l'1 de juliol, el vigatà és lliure per negociar amb qualsevol club

Redacció Esport3Actualitzat

Arnau Tenas ha deixat aparcat el seu futur fins que no acabi l'Eurocopa sub-21. La selecció espanyola, amb el vigatà com a porter titular, es disputarà el títol, dissabte que ve, contra a Anglaterra. Quan torni, potser com a campió d'Europa, ja se centrarà en el seu futur.

El Barça no va exercir la renovació automàtica del seu contracte, el 15 de juny passat. No perquè no el volguessin retenir, sinó perquè volien negociar unes noves condicions per garantir la seva continuïtat. Des de llavors, però, no hi ha hagut cap avenç. Hi ha la intenció d'asseure's per firmar un nou contracte.

 

Com a mínim, des de Barcelona, Xavi Hernández ha deixat clar quines són les intencions del club. Ell mateix l'hi va fer saber al mateix Arnau Tenas. "Ja hi he parlat", ha confessat el tècnic durant la presentació del seu campus.

"Tinc una valoració molt alta de l'Arnau Tenas, com a futbolista i com a persona. Li tinc una estima espectacular. S'hauria de quedar. Voldríem que continués amb nosaltres, sí."

Xavi contempla Arnau Tenas com la millor opció per ser el tercer porter del primer equip, darrere de Ter Stegen i Iñaki Peña. Però, des de l'1 de juliol, el vigatà és lliure per negociar amb qualsevol club.

Anar al contingut