Barça

Xavi: "Ansu Fati i Memphis Depay encara no estan per jugar contra el Linares"

El tècnic del Barça ha descartat la tornada dels dos jugadors titulars lesionats

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi ha confirmat que fins aquest dimecres al matí no donarà la llista de convocats, però ha descartat Ansu Fati i Memphis Depay, que espera que puguin estar disponibles per al pròxim partit davant el Granada. Tampoc ha volgut dir si jugaria Neto en lloc de Ter Stegen davant el Linares.

El terrassenc ha donat molt valor al debut del conjunt blaugrana a la Copa d'aquest any, i ha afirmat:

"Si anéssim líders de la Lliga, seria el mateix. És un títol. Amb ganes de competir aquest dimecres. El Linares fa bé les coses. La Copa és un objectiu clar, som els vigents campions. És un objectiu, com tots els títols que competeix el Barça."

Del rival, n'ha destacat:

"És un equip difícil, complicat, el Linares és un bon equip, extramotivat, un camp que pressiona. Estan ben col·locats, van pujar de categoria, intentarem competir, guanyar i passar. No serà fàcil, juguem a camp contrari."

Dembélé, protagonista

La roda de premsa, però, ha estat molt centrada en les possibles baixes o fitxatges del mercat d'hivern. Per exemple, a Xavi li han preguntat diverses vegades sobre la renovació de Dembélé:

"Ara ja no depèn de mi. Esperant. És un moment que Ousmane ha de fer un pas endavant i prendre una decisió."

 

I li ha demanat que faci un esforç i pensi en ell. "El seu futur passa pel Barça", ha afegit.

 

Un altre nom que ha sonat com a possible sortida ha estat el brasiler Coutinho:

"No he parlat amb Coutinho de la seva decisió. Jo compto amb ell, però també necessitem fer sortides per poder inscriure jugadors. Per exemple Alves, que em diuen que falten alguns serrells."

Xavi també ha confirmat que Ricard Pruna ja està treballant des de fa dues setmanes en el club, i l'ha tornat a elogiar públicament: "És el millor metge que he tingut mai".

"Alves està espectacular"

Dani Alves podria redebutar aquest dimecres contra el Linares, així ho veu Xavi:

"Jo el veig molt bé. Intens i espectacular en els entrenaments. És un professional de l'hòstia. Tant de bo ens pugui ajudar cada tres dies. Veurem per què per a mi és un jugador superlatiu."

 

Preguntat sobre les declaracions de Joan Laporta en què va dir que el club ja havia tornat, el de Terrassa creu que cal seguir el president:

"Ja estem tornant. Érem vuitens i ara som cinquens. Estem recuperant el joc de posició. Que la gent vegi que hem fitxat Ferran Torres també il·lusiona. És un missatge positiu del president que hem de seguir. Hem de ser positius i afrontar la vida així. M'agrada ser positiu a la vida."

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut