Wu Lei en roda de premsa (@rcdespanyol)

Wu Lei: "No penso en res que no sigui seguir a l'Espanyol"

El davanter blanc-i-blau destaca la fàcil adaptació que ha tingut amb l'equip i avisa que l'Espanyol "lluitarà fins al final" per aconseguir una plaça europea per a la pròxima temporada
Actualitzat

Wu Lei ha comparegut en roda de premsa després de completar una nova sessió d'entrenament amb els seus companys de l'Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El davanter xinès destaca, un cop més, la fàcil adaptació que està tenint en l'equip català i admet que no té cap intenció de tornar a fer les maletes:

"No penso en res més que no sigui seguir aquí, a l'Espanyol. Estic molt content per la confiança de l'entrenador, i tant els aficionats com els jugadors m'estan tractant de meravella. Pels tres mesos que porto aquí, estic content del rendiment i de la meva adaptació."

 

En la visió col·lectiva, Wu Lei es nega a tirar la tovallola per aconseguir una plaça europea per a la pròxima temporada:

"Lluitarem fins al final. Ha estat el primer any per a molts dels nostres jugadors a Primera Divisió i, pensant en la pròxima temporada, això pot ser una gran experiència per a tots, incloent-m'hi a mi també."

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut