Wu Lei fent exercicis de recuperació (rcdespanyol.com)

Wu Lei: "Espero recuperar-me a temps per a la segona ronda de la Lliga Europa"

L'extrem xinès de l'Espanyol, que va ser operat d'una lesió a l'espatlla esquerra el passat 23 de maig, assegura en una entrevista a Tencent Sports que encara ha de millorar molt per arribar al seu màxim nivell
Actualitzat

El jugador de l'Espanyol Wu Lei ha afirmat que confia a recuperar-se a temps i al "cent per cent" de la lesió a l'espatlla esquerra, de la qual va ser intervingut amb èxit el 23 de maig, "per a la segona ronda de la Lliga Europa". L'extrem xinès ha estat una peça important en el club blanc-i-blau des que va arribar al mercat d'hivern, tot i que s'exigeix ​més.

"He de millorar en molts aspectes, no estic totalment adaptat a la velocitat del futbol europeu", s'ha sincerat en una entrevista a Tencent Sports, una de les plataformes digitals més importants d'Àsia.

Wu Lei, que ha reconegut que ha de "millorar molt" per arribar al seu màxim nivell, se centrarà a encaixar a la perfecció a l'Espanyol de la temporada 2019-20. "Marcar gols és important, però ho és més fer-se un lloc a l'equip titular", ha confessat.

Per últim, l'extrem xinès també ha valorat el seu futur amb la selecció de la Xina de cara al Mundial del 2022.

"No estic preocupat per haver de viatjar durant la temporada i adaptar-me al que em demani l'entrenador, perquè el ritme d'entrenament i partits és diferent entre Europa i la Xina".

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut