Wu Lei, en una imatge recent (EFE)

Wu Lei: "Espero que el Liverpool guanyi la Champions"

El jugador de l'Espanyol mostra les seves preferències per l'equip anglès i valora les diferències que s'ha trobat al futbol europeu
Actualitzat
L'extrem de l'Espanyol Wu Lei ha afirmat que "és possible" que necessiti "més temps" per adaptar-se a la Lliga i ha destacat la velocitat més gran i la intensitat durant les sessions de treball.

El jugador xinès, en declaracions al portal Hupu, ha destacat les diferències amb el joc del seu país: "A la Xina, quan es controla la pilota, tens un o dos segons per decidir el següent pas, però aquí ja tens els rivals a sobre."

Wu Lei, en el pla personal, s'ha mostrat molt satisfet de la rebuda dels seguidors blanc-i-blaus. "Els aficionats estan molt emocionats amb mi, una cosa que ha superat les meves expectatives. Penso que he ajudat en atac i per això em donen el seu suport", ha dit.

D'altra banda, el migcampista xinès ha valorat els encreuaments actuals de la Lliga de Campions: "Espero que el Liverpool guanyi aquest any perquè ja va estar prop d'aconseguir-ho la temporada passada", ha comentat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut