Bàsquet

Willy Hernangómez i Nicole Traviesa, una relació sentimental amb pàdel i bàsquet

El màxim anotador i rebotejador del Barça i la jugadora número 80 del món, campiona de Catalunya el 2019 i el 2022, s'entrenen a pàdel hores abans del debut blaugrana del pivot madrileny a la Copa del Rei

Víctor LavagniniActualitzat

Tercer jugador més valorat i segon anotador per minut de l'Eurolliga. Jugadora professional del circuit mundial. Willy Hernangómez i Nicole Traviesa comparteixen la passió pel pàdel. Una relació sentimental que té un punt i seguit quan arriba l'interès del Barça després de l'etapa del jugador a l'NBA. Nicole Traviesa recorda la trucada des del Palau.

"Quan el Barça li va trucar, estàvem junts i, la veritat, molt contents els dos perquè el primer any que vam començar la nostra relació estàvem en la distància, no ens vèiem gaire, i ara vivim junts."

El joc de peus Willy el converteix en un ballarí en el parquet. A la moqueta demostra les seves habilitats. Màxim anotador i rebotejador del Barça a l'ACB (13,5 punts i 7 rebots per partit): fer bons números en atac mai ha estat un problema per al pivot blaugrana:

"Em considero un jugador important en atac, també m'agradaria ser un jugador més complet. Poder estar en els dos costats de la pista, ser determinant. Aquest és el meu objectiu i en això estic centrat: treballar per ser aquesta peça. Important en atac i important darrere també."

Arriba la Copa del Rei, un torneig curt, per saber el nivell real del Barça. El focus és un Baxi Manresa que té 40 minuts per trencar els pronòstics.

"Crec que és un test fonamental. El Manresa és un bon equip, que juga ràpid, amb molt físic i que té un cervell, Pedro Martínez, que ho controla tot i sap portar-ho molt bé. És un partit en què hem de dominar el joc des del principi."

Moment d'exigència màxima per a un Willy molt motivat que ha trobat el seu lloc a Catalunya al costat de la seva parella.

"El veig molt content. Cada cop que el veig jugar, el veig molt bé. S'esforça sempre, i això es nota quan juga. Estic encantada de veure'l jugar."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut