Walid Cheddira amb la samarreta de l'Espanyol (RCDE)
Walid Cheddira amb la samarreta de l'Espanyol (RCDE)
Espanyol

Walid Cheddira arriba a l'Espanyol per solucionar la falta de gol

Els blanc-i-blaus han fet oficial la incorporació del polivalent davanter marroquí, que arriba cedit pel Nàpols

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol és l'únic equip de Primera Divisió que no ha vist porteria en les dues primeres jornades. Per solucionar la falta de gol, la secretaria tècnica blanc-i-blava ha anunciat l'arribada de Walid Cheddira, que arriba cedit pel Nàpols. El jugador destaca per una gran polivalència, és internacional marroquí, té 26 anys i compta amb una dilatada experiència en el futbol italià, on es va formar.

El futbolista es troba a Barcelona on ja ha superat les proves mèdiques pertinents amb el conjunt blanc-i-blau i serà presentat en els pròxims dies.

En la primera jornada de la Serie A va participar com a suplent en la contundent derrota del Nàpols contra l'Hellas Verona (3-0). Va jugar 11 minuts en substitució de Giovanni Simeone. La temporada passada va estar cedit al Frosinone, que no va poder mantenir la categoria i va baixar a la Serie B italiana, on va marcar set gols.

L'entrenador Manolo González en la roda de premsa prèvia al duel contra l'Atlètic ha valorat molt positivament la incorporacio:

 

 

Anar al contingut