Vitor Roque, en un entrenament recent (EFE)

Vitor Roque continua sense entrenar-se i el seu futur està en l'aire

El davanter brasiler continua de baixa per "malestar i febre" però el Barça li podria estar buscant un destí per cedir-lo
Agència EFE/Esport3 Actualitzat

El brasiler Vitor Roque, a una setmana de l'inici de LaLiga, ha tornat a quedar-se aquest diumenge sense entrenar-se a causa de "malestar i febre", segons apunta el Barcelona en un comunicat, però tot indica que el seu futur està en l'aire i podria abandonar el club català com a cedit.

Roque, que no comptava per a Xavi Hernández, tampoc té Hansi Flick com a aliat. El davanter brasiler va jugar mig partit contra el City i tot just un quart d'hora davant Reial Madrid i el Milan durant la pretemporada als Estats Units.

El jove davanter brasiler ha estat examinat aquest diumenge pels serveis mèdics del club blaugrana i posteriorment ha tornat al seu domicili.

Segons ha informat el rotatiu barceloní Sport, aquesta setmana es van reunir el representant del jugador, André Cury, i el pare de Vitor Roque amb el director esportiu barcelonista, Anderson da Souza, Deco, per tenir clar el full de ruta que el club català té previst per al davanter brasiler. La mateixa informació precisava que totes les parts van concloure que la millor solució passava per una cessió, preferiblement a un equip de LaLiga.

Per tot això, la presència de Vitor Roque al trofeu Joan Gamper, que aquest dilluns enfrontarà el Barcelona amb el Mònaco (20.00 CET), sembla complicada. 

Pau Cubarsí i Èric García, a l'entrenament d'aquest diumenge (FC Barcelona)

Tornen Eric Garcia i Pau Cubarsí

L'entrenament d'aquest diumenge ha comptat amb la novetat d'Eric Garcia i Pau Cubarsí, flamants campions olímpics amb la selecció espanyola. Al tercer campió olímpic blaugrana, Fermín López, se li ha donat una setmana de descans perquè ha encadenat l'Eurocopa amb els Jocs.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut