Vitor Roque a la banqueta del Barça en una imatge d'arxiu
Vitor Roque a la banqueta del Barça en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Barça

Vitor Roque revela la part més fosca del seu pas pel Barça

El davanter brasiler ha confessat els problemes que ha tingut durant els vuit mesos que ha estat al club blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Vitor Roque va arribar al Barça el passat mercat d'hivern com a revulsiu en atac. L'operació es va tancar en 30 milions fixos més 31 en variables. El futbolista, però, no va acabar d'encaixar amb l'equip i no va tenir els minuts desitjats. Vuit mesos després, Roque ha posat rumb al sud d'Espanya, on jugarà cedit al Betis.

Ara, des de la concentració de la selecció brasilera sub-20, el davanter ha parlat del seu pas pel Barça, que no ha estat com ell esperava. I és que Roque va passar per moments difícils al club blaugrana i va necessitar ajuda professional.

"Va ser complicat en general, vaig tenir oportunitats, però no com jo em pensava. Sempre he anat a teràpia i he tingut un entrenador mental. Sempre m'ha ajudat."

"Estar a Europa és molt difícil. Vaig sortir molt jove i de seguida vaig anar a un gran club."

En la segona part de la temporada passada Vitor Roque va tenir una participació pobra. De fet, no va arribar a disputar 400 minuts en totes les competicions. No va convèncer Xavi ni tampoc Hansi Flick. Malgrat tot, ara se sent còmode amb la seva arribada al Betis.

"A vegades no es veu què passa dins, com les persones es tracten entre elles. A vegades el meu cap no se sent bé i treballo la meva psicologia tant com puc. A vegades és difícil i dur. Ara, tinc la ment tranquil·la, això és el més important."

De moment, el davanter només ha pogut participar en un partit amb el Betis. Va ser en la derrota al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid, en un partit en què Roque va sortir a la segona part per disputar 34 minuts.

Anar al contingut