Vitor Roque, molt difícil al gener
Vitor Roque amb l'Athletico Paranaense (Reuters)
Futbol

Vitor Roque reapareix al camp just quan Deco el confirma com a prioritat al gener

El jugador de 18 anys torna a jugar amb l'Athletico Paranaense dos mesos després de lesionar-se i quan és en boca de tot el barcelonisme

Redacció Esport3Actualitzat

Incapaç de sortir de la mala dinàmica, el Barça mira a l'únic revulsiu que podria arribar al mercat d'hivern. És el brasiler Vitor Roque, que aquesta matinada ha tornat a disputar un partit després de dos mesos. L'entorn blaugrana ha estat amb l'ai al cor amb la lesió del jugador de l'Athletico Paranaense, esperança dels de Xavi, immersos en un mal joc i afectats per la greu lesió de Gavi. Després que Deco confirmés des de Vallecas que l'aposta per al gener és Tingrinho, el jove futbolista ha reaparegut als terrenys de joc.

Era el minut 65 del partit contra el Vasco da Gama quan Vitor Roque ha saltat al camp, dos mesos després de fer-se mal al turmell dret. Els primers pronòstics de la lesió no eren optimistes, però el brasiler no va haver de passar, finalment, pel quiròfan.

El davanter, de 18 anys, no ha aconseguit desfer l'empat a zero de l'enfrontament, però la seva tornada ha estat la notícia més esperada del partit. El jugador, lligat pel Barça els propers sis anys, era el segon màxim golejador de la lliga brasilera fins que es va lesionar.

Deco confirma l'objectiu Roque

Tot just acabar el partit del Barça contra el Rayo a Vallecas, Deco va confirmar que el principal objectiu de cara al mercat d'hivern és Vitor Roque.

"Crec que és on apostarem, estem parlant i va per aquest camí", va dir Deco sobre Roque

L'arribada del brasiler està sent el focus d'esperança de l'entorn barcelonista, i tema de debat en aquests moments de dubtes.

 

Anar al contingut