Tigrinho ja està inscrit a La Lliga (FC Barcelona)
futbol

Vitor Roque ja està inscrit a La Lliga

La inscripció del brasiler s'ha fet oficial aquest dimecres al vespre, de manera que 'Tigrinho' podrà jugar contra el Las Palmas

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández podrà comptar amb Vitor Roque en el primer partit de l'any. El davanter brasiler havia entrat a la convocatòria a l'espera de ser inscrit i, finalment, la seva fitxa ha quedat registrada a la web de La Lliga aquest dimecres pels volts de les nou del vespre.

Ha estat un tràmit burocràtic que es preveia més àgil tenint en compte que el Barça ha inscrit 'Tigrinho' aprofitant la lesió de llarga durada de Gavi. I és que, en aquests escenaris, l'article 77 de la normativa permet utilitzar fins al 80% del cost d'un jugador lesionat.

Amb el fair play excedit, el Barça no tenia cintura per afrontar la inscripció sota cap altre tipus de fórmula. La situació financera del club és delicada i l'últim contratemps amb Libero Football Finance ha fet trontollar les arques.

Com és lògic, l'endarreriment amb el registre de la documentació de Vitor Roque ha condicionat la seva presentació. L'acte oficial de benvinguda estava previst per al dia 3, però tot apunta que s'acabarà posposant fins a finals de setmana. Sigui com sigui, 'Tigrinho' ja té dorsal per jugar contra el Las Palmas.

Vitor Roque està a les ordres de Xavi Hernández des del 29 de desembre. El reforç d'hivern es va instal·lar a Barcelona uns dies abans, però no va ser fins divendres quan va conèixer els seus nous companys, que el van rebre amb una càlida benvinguda.

Anar al contingut