Vitor Roque, amb la samarreta de la canarinha
Vitor Roque, amb la samarreta de la canarinha
futbol

Vitor Roque i la incertesa de la seva arribada al Barça: "No és fàcil"

El club té molt poc marge de maniobra econòmica i encara no sap quan incorporarà el seu nou jugador

Redacció Esport3Actualitzat

El gran dilema amb Vitor Roque és "quan" arribarà al club. El traspàs està tancat des de l'estiu, però el Barça té molt poc marge de maniobra en l'aspecte econòmic i encara no sap quan podrà incorporar el davanter. 

El jove jugador brasiler ha reconegut que la situació no és fàcil, però intenta estar centrat en el present. "No és fàcil, però intento estar amb la ment en calma", ha explicat en una entrevista a Mundo Deportivo. Vitor Roque, que està lesionat en aquests moments, també ha dit que està centrat a recuperar-se bé de la lesió i no vol donar importància a si arribarà a Barcelona al gener o al juny. 

"Sí, sí, no és fàcil, però sempre procuro estar amb el cap tranquil. Procuro treballar diàriament, ara estic enfocat a recuperar-me de la lesió. Crec que ara és el més important."

Tigrinho va rebre la visita de Deco, que el va tranquil·litzar. "Va ser positiu", ha assegurat el jugador sobre la visita. La visita de l'actual director esportiu del Barça diu que li fa pensar que la seva arribada a Barcelona pot ser al gener.

"Són converses positives, en el sentit que tot pot passar al gener. Però si no passa, tinc el cap bé. Tranquil i centrat en l'Athletico."

En el capítol de curiositats, l'ariet reconeix que el primer record que té del Barça va ser la remuntada contra el PSG al Camp Nou. Aquell mític 6-1 de Champions culminat pel gol al temps afegit de Serrgi Roberto es va disputar el març de 2017. 

Anar al contingut