El Betis confia a endur-se Vitor Roque: "L'il·lusiona el projecte"

El president del Betis, Ángel Haro, confirma que el davanter del Barça és el principal objectiu de l'equip, però que el club sevillà no pot afrontar el fitxatge i busca la seva cessió
Redacció Esport3 Actualitzat

Ángel Haro, president del Betis, ha tornat de Barcelona després de dos dies de reunions per intentar aconseguir la cessió de Vitor Roque: primer amb l'entorn del jugador i després amb el Barça. 

Haro ha confirmat que al jugador li agradaria jugar a l'equip verd-i-blanc, però també que l'entitat que ell presideix no pot afrontar el fitxatge i només contempla una cessió. El president de l'equip andalús també diu que tenen dues opcions alternatives en el cas que no poguessin disposar dels serveis del davanter blaugrana. 

"Estem fent moviments per completar la plantilla, fonamentalment en la posició de davanter. Hi ha 3 noms a la llista (...) Al jugador (Vitor Roque) l'apassiona, l'il·lusiona el projecte del Betis, però no és fàcil. El Barcelona va fer una inversió important per ell (...) El Betis no contempla una compra d'aquesta magnitud. Aquesta temporada no pot ser."

El Barça busca una sortida a Vitor Roque, però preferiria un traspàs abans que una cessió. En aquest sentit, l'Sporting de Portugal hauria mostrat interès a aconseguir el jugador, però falta veure si podrà satisfer la petició del club blaugrana, que va pagar pel jugador 30 milions d'euros fixos l'estiu passat (més 31 de variables que no s'han complert). 
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut