El Barça ha publicat
Barça

Vitor Roque, el regal de Nadal del Barça:petoneja l'escut i primeres paraules en català

El davanter brasiler arribarà a Barcelona el 27 de desembre, tot i que el Barça ja ha avançat el "regal" de Nadal que suposa Tigrinho

Redacció Esport3Actualitzat

Vitor Roque aterra aquest dimecres a Barcelona. És "l'esperança" del barcelonisme, en paraules de Xavi, tot i que el tècnic de Terrassa li hagi volgut treure pressió en el moment delicat que viu l'equip. Encara no és a Barcelona però aquest dilluns, dia de Nadal, el Barça ja ha mostrat el seu revulsiu vestit de blaugrana i com un autèntic regal de Nadal.

"All I Want for Christmas is You" (Tot el que vull per Nadal ets tu), acompanyat d'un tigre en honor a Tigrinho, sobrenom del brasiler, un vídeo del jove futbolista fent un petó al seu nou club. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)


El jugador ja viatja cap a Barcelona i se l'ha vist a l'aeroport amb les maletes i fins i tot ha firmat la primera samarreta del Barça.

Vitor Roque va ser fitxat l'estiu passat amb vista a una incorporació més tardana, i finalment podrà ser inscrit per la lesió de Gavi a partir de l'1 de gener. Però arribarà una mica abans a Barcelona. En concret, el 27 de desembre.  

El jove brasiler s'incorporarà als entrenaments de l'equip tan bon punt es reprenguin. La data facilitada per Xavi Hernández és, finalment, el 29 de desembre -en lloc del 28 inicialment previst- per compensar el desgast del viatge a Dallas.

L'internacional de la "canarinha" ja estarà, doncs, disponible per a Xavi de cara al primer partit de l'any, el Las Palmas-Barça de Lliga el 4 de gener.

Abans, ha pogut gaudir del Nadal en família al Brasil. 

Primeres paraules de Vitor Roque com a blaugrana, en català

Abans d'agafar l'avió per anar a Barcelona i incorporar-se a l'equip, Vitor Roque ha fet les seves primeres declaracions en català. "Culers, ens veiem aviat", ha estat el missatge del brasiler. 

Anar al contingut