Barça

Vitor Roque confessa quin somni voldria complir al Barça

El fitxatge brasiler, que s'ha preparat amb un coach, està a punt: "Tinc moltes ganes de jugar amb Lewandowski"

Redacció Esport3Actualitzat

Primera entrevista de Vitor Roque com a blaugrana. El flamant fitxatge brasiler ha parlat per als mitjans del club en la seva arribada a Barcelona. Aquest divendres s'entrena per primer cop a les ordres de Xavi Hernández, i se sent 100% preparat per començar a oferir gols a l'equip. "M'he preparat amb el meu coach i tots els dies parlava amb ell per arribar preparat a Barcelona", ha assegurat Roque. Encara no ha saltat al camp, però és ambiciós i té clar quin somni voldria complir com a blaugrana: aixecar una Champions.

"Abans de fitxar pel Barça, Xavi i Deco van parlar amb mi. I no només van parlar amb mi com a tècnics. També com un amic. Sempre s'han mostrat disposats a ajudar", explica el jove futbolista.

Sobre la pressió que se li està imposant com a revulsiu per rellançar l'equip, Roque assegura que està "tranquil". "Procuro no pensar-hi gaire. Vull ajudar el club en tot el que pugui per guanyar tots els títols possibles", afirma.
 


Hi ha algun jugador en particular amb qui li faci especial il·lusió jugar?, li pregunten. I la resposta és el seu company de posició.

"Tinc ganes de jugar amb Lewandowski", diu el jove de 18 anys amb un somriure nerviós. "I amb Raphinha, també. És un somni", afegeix.

Sobre el seu fitxatge, recorda el moment en què el Barça es va interessar per ell.

"No m'ho creia. Després vaig parlar amb el meu pare. Quan ho vaig saber vaig estar molt content, perquè faria realitat un somni."

I és que assegura que tota la vida ha estat del Barça.

"Era la meva única opció. És el millor club del món i sempre va ser el meu somni jugar aquí. Per aquest equip també han passat grans ídols com Romário o Neymar, que van marcar la història. Serà un plaer defensar aquesta samarreta." 

Raphinha li ha explicat "meravelles" del Barça. Però també que aquí "només val guanyar, guanyar o guanyar". I és conscient de la situació del Barça a la Lliga.

"A la Lliga, sempre buscar escalar en la taula classificatòria, el màxim que puguem, i a la Champions, lluitar per guanyar-la." I és que el jove brasiler confessa el seu màxim desig amb el Barça: "Això ho tinc clar: guanyar la Champions seria el meu somni més gran."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut