Barça

Flick, Gavi, Lamine Yamal i Pedri: icònica visita a les obres del Camp Nou

Els joves blaugranes han presenciat l'estat de les obres de l'estadi acompanyats per Joan Laporta, Flick i Deco

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça intenta cimentar les bases per poder competir la temporada que ve; les futbolístiques i les d'un recinte que haurà d'estar a l'altura del moment.

El club blaugrana ha organitzat una visita a les obres de l'Spotify Camp Nou encapçalada pel president Joan Laporta, el tècnic Hansi Flick i el director esportiu Deco. Lamine Yamal, Pedri i Gavi, els joves que han de ser puntals del nou projecte també han visitat les obres d'un estadi que, des de la directiva, s'ha insistit que el Barça estrenarà a finals d'any.

Laporta, al capdavant de la visita d'obres (FCB)

De moment, aquesta imatge tan potent de les obres de l'Spotify Camp Nou, que ha rebut una visita ben especial per comprovar de primera mà com avança el procés de remodelació del temple blaugrana.

 

Gavi, Pedri i Lamine Yamal, molt atents a les explicacions sobre l'estat de la remodelació (FCB)

Ha estat la primera vegada que el nou tècnic culer i els joves talents blaugranes veien en primera persona les obres del Camp Nou.

Pedri i Lamine Yamal han arribat aquest dimarts a Barcelona després d'haver-se convertit  en campions de l'Eurocopa 2024, juntament amb Gavi, que també va presenciar la final a Berlín en directe.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut