Mingueza mira com s'aproxima Vinícius abans de rebre la violenta empenta del brasiler (Reuters)

Vinícius reincideix amb un altre rampell violent: forta empenta a Mingueza i targeta groga

El brasiler ha recriminat al defensor del Celta que l'agafés de la samarreta i ho ha fet amb una força desproporcionada. La decisió de l'àrbitre ha estat salomònica
Redacció Esport3 Actualitzat

En la prèvia del Madrid-Celta, Carlo Ancelotti ja es va preocupar d'exculpar Vinícius. "No he trobat mai un jugador tan perseguit", deia l'entrenador del Reial Madrid. Una setmana més, el brasiler havia estat en l'ull de l'huracà per una empenta desproporcionada sobre Orban, el capità del Leipzig.

N'hi ha, però, que no aprenen la lliçó. A Vinícius li costa reprimir els impulsos. Aquest cop, ha estat Óscar Mingueza qui li ha fet perdre els papers. Vini s'ha desempallegat de Manquillo amb una gran maniobra i ha posat la directa cap a la porteria del Celta. Aleshores, l'ex del Barça ha hagut d'agafar-lo de la samarreta per frenar-lo.

Ha estat una reacció que no ha agradat gens a Vinícius. S'ha regirat i ha etzibat una empenta innecessària a Mingueza. No ha estat a l'altura del coll, com va fer amb Orban. La decisió de l'àrbitre Melero López ha estat salomònica: targeta groga per a tots dos

Dues jugades, a la Lliga i a Europa, separades per només quatre dies i que poden fer la sensació que els rampells del crac brasiler tenen certa impunitat. Un dia més, Vinícius ha sortit per la porta gran del Bernabéu: agraint l'ovació general amb gestos de celebració per una nova victòria sòlida dels blancs.

Els blancs no accepten les disculpes de Mingueza

Tot i la reacció desproporcionada del "7" del Madrid, el defensa de Santa Perpètua de Mogoda ha anat a disculpar-se per l'agafada de samarreta però no ha trobat precisament comprensió en els jugadors "merengues". Mentre l'exculer repetia a Vinícius que no tenia més remei que aturar-lo, Lucas Vázquez el feia fora de l'escena amb copets impertinents. Tot ambientat amb càntics de "tonto, tonto" de la graderia. 

Mira el resum del Reial Madrid-Celta (4-0)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut