Futbol

Vinícius rebutja l'oferta milionària més gran de la història

L'Al-Ahli saudita està disposat a tot per poder fitxar el davanter brasiler

Redacció Esport3Actualitzat

La bona relació entre Vinícius i el Reial Madrid és més que evident, ja que ni els diners han pogut separar el vincle. Al club i al jugador se'ls ha plantat al davant el contracte més gran del món de l'esport, segons informa el diari Marca. Assegura que cap de les dues parts ha acceptat l'oferta de centenars de milions per al Reial Madrid i prop de mil milions per al futbolista, que té un contracte de cinc anys. No han donat cap opció a obrir una negociació, que s'ha gestat les últimes setmanes, del que podria haver estat el traspàs més gran de la història del futbol, ​​amb l'Al-Ahli saudita com a protagonista.

A més, el contracte econòmic anava més enllà, ​​ja que Vinícius s'hauria pogut convertir en imatge del Mundial 2034. Tot i això, sembla que l'Al-Ahli saudita està disposat a tot per poder fitxar el davanter brasiler del Reial Madrid.

El missatge de Vinícius

El brasiler ha volgut tranquil·litzar l'afició del Reial Madrid, i aquest dilluns al migdia s'ha pogut veure una fotografia amb Bellingham i Mbappé després de l'entrenament que deixa clar que a l'equip dirigit per Carlo Ancelotti no ha canviat res. 

 

((Europa Press))

 

 

Anar al contingut