Vinícius es recorda del Barça en la benvinguda a Arda Güler
Futbol

Vinícius es recorda del Barça en la benvinguda a Arda Güler

La jove promesa turca ha rebut l'escalf dels seus nous companys després de fitxar per sis temporades

Redacció Esport3Actualitzat

El madridisme ja acull amb els braços oberts el seu nou fitxatge, Arda Güler, la jove promesa del futbol turc, que finalment s'ha decidit pel Reial Madrid en detriment dels interessos del Barça. Alguns dels seus nous companys ja han volgut donar-li la benvinguda, com Vinícius Jr, que no ha deixat passar l'oportunitat de publicar un missatge amb la disputa entre blancs i blaugranes com a rerefons.

"Un altre que escull el més gran", ha publicat el jugador brasiler després de l'anunci del club blanc. És sabut que l'interès del Barça era clar i, tal com havia assegurat el president Joan Laporta, seguien el jugador del Fenerbahçe de prop.

La potència econòmica del club de Florentino va fer que aquesta setmana hi hagués un gir de guió que ha fet virar 180 graus el destí de la perla turca. I aquest dijous s'ha confirmat: el Reial Madrid supera els 17 milions d'euros de clàusula i pot arribar fins als 30 milions en bonus.

Vinícius té un nou aliat a la davantera, i ho ha celebrat vehementment.

Rodrygo és un dels altres companys d'equip que ja ha enviat el seu escalf a Güler, de 18 anys, i ha celebrat que s'uneixi a la plantilla blanca.

És el segon fitxatge després de Bellingham, de 20 anys.

ARXIVAT A:
Vinícius
Anar al contingut