Vinícius celebrant el gol del Reial Madrid (EFE)
Futbol

Vinícius adapta a favor seu la nova norma amb els àrbitres

El davanter blanc es treu de sobre Soto Grado quan aquest li reprenia un gest dirigit a la grada

Redacció Esport3Actualitzat

Comença una nova temporada, però hi ha imatges que es repeteixen. Durant el Mallorca-Reial Madrid (1-1), Vinícius va trigar poc a mostrar-se desafiant amb jugadors i afició rivals. És clar que plovia sobre mullat: Mallorca és una de les places on el brasiler tenia comptes pendents. Tampoc són nous els intercanvis d'impressions entre l'extrem madridista i l'àrbitre de torn, en aquest cas César del Soto Grado.  

Sembla que Vinícius es va aprendre les noves normes sobre l'arbitratge, que estableixen que només el capità de l'equip pot parlar amb el col·legiat durant el partit, tot i que ho va interpretar a la seva manera, ja que l'àrbitre sí que pot dirigir-se a qualsevol jugador per reprendre-li alguna actitud, tal com va passar.

Quan l'internacional brasiler va rebre un avís per part de l'àrbitre, després de fer un gest desafiant cap a la grada, es va escudar en la nova norma: "Parla amb Carvajal! Jo no puc parlar amb tu", li va etzibar. Soto Grado, obedient, va anar a parlar amb el capità blanc.

El resum del Mallorca-Reial Madrid (1-1)

 

Anar al contingut