Motociclisme

Viñales aconsegueix una victòria magistral al Gran Premi d'Holanda de Moto3 davant de Cortese i Kent

Maverick Viñales ha aconseguit una victòria magistral en la cursa de Moto3 del Gran Premi d'Holanda de motociclisme. El pilot català ha donat una lliçó al circuit d'Assen, considerada La Catedral, i s'ha imposat en una carrera molt emocionant davant de Sandro Cortese i Danny Kent, després d'una aferrissada lluita. Amb aquesta victòria, la tercera consecutiva, Viñales es manté com a líder del Mundial.

Actualitzat
Maverick Viñales ha aconseguit una victòria magistral en la cursa de Moto3 del Gran Premi d'Holanda de motociclisme. El pilot català ha donat una lliçó al circuit d'Assen, considerada la Catedral, i s'ha imposat en una carrera molt emocionant davant de Sandro Cortese i Danny Kent després d'una aferrissada lluita. Amb aquesta victòria, la tercera consecutiva, Viñales es manté com a líder del Mundial.

Des de la primera volta, la cursa ha estat realment espectacular, amb una vintena de pilots en grup agafant el mateix revolt a la vegada. Una imatge absolutament inaudita en el Mundial de motociclisme. Després d'una lluita aferrissada i amb canvis contants de líder pels continus avançaments, a mitja carrera Viñales ha canviat el ritme, ha trencat el nombrós grup capdavanter i a la part final hi havia cinc pilots amb opcions d'endur-se la victòria.

L'última volta ha estat increïble i Maverick Viñales ha fet una autèntica demostració de pilotatge que li ha permès aconseguir un triomf magistral, el tercer consecutiu. Havia entrat en l'última volta com a quart classificat però ha guanyat amb autoritat gràcies a un últim avançament espectacular.

En un final molt ajustat, el segon lloc ha estat per a l'alemany Sandro Cortese, mentre que Danny Kent ha estat tercer i Luis Salom quart, un podi que s'ha hagut de decidir en la "photo-finish". Viñales, que només creuar victoriós la meta ha trencat el carenat de la moto d'un cop de puny, augmenta a set punts l'avantatge sobre Cortese al capdavant de la classificació del Mundial de Moto3.


Anar al contingut