Viñales ha renovat amb Yamaha fins al 2022

Viñales, a ritme de rècord en la segona sessió de lliures d'Assen

El figuerenc ha superat tots els seus rivals en la segona tanda d'entrenaments i s'ha quedat a només 11 mil·lèsimes del vigent rècord de Valentino Rossi
Actualitzat
TEMA:
Marc Màrquez

Maverick Viñales ha estat el més ràpid del GP d'Holanda en la segona sessió d'entrenaments i ha superat tots els seus rivals amb un espectacular registre a només 11 mil·lèsimes del rècord en el traçat de la regió de Drenthe.    

L'any 2015, l'italià Valentino Rossi va rodar en 1.32.627 i ara el seu actual company d'equip, Maverick Viñales, ho ha fet en 1.32.638, amb prou feines 11 mil·lèsimes de segon més lent. 

Quartararo, que ha estat el més ràpid al matí, no ha pogut evitar ser superat per Viñales i per l'italià Danilo Petrucci. Per la seva banda, el seu company d'equip, Andrea Dovizioso, ha estat quart i Alex Rins, cinquè.

Marc Márquez ha "patit" més del que ell mateix tenia previst, ja que el seu millor temps s'ha quedat a gairebé vuit dècimes de segons del primer registre de Viñales.    

Menció especial per a Joan Mir, debutant a MotoGP de la mà de Suzuki, que ha acabat just després de Marc Márquez. Pol Espargaró no ha pogut passar de la quinzena posició i el seu germà Aleix, amb problemes físics, ha acabat a la divuitena plaça.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut