Víctor Sánchez durant la roda de premsa d'aquest dimecres
Espanyol

Víctor Sánchez: "No arribar a la fase de grups de la Lliga Europa seria una decepció"

El futbolista català ha explicat que l'equip blanc-i-blau va treballar "molt fort" durant la temporada passada per aconseguir classificar-se per a una competició europea i que seria una llàstima no arribar a la fase de grups

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha afirmat aquest dimecres a la concentració de Navata que no arribar a la fase de grups de la Lliga Europa "seria una decepció" per al vestidor. El futbolista català ha explicat que l'equip va treballar "molt fort" durant la temporada passada per aconseguir classificar-se per a una competició europea.

"Tots vam acabar molt orgullosos i no passar la prèvia seria una llàstima".

L'Espanyol s'estrenarà el 25 de juliol en la primera ronda prèvia de la Lliga Europa i el cos tècnic treballa per instal·lar els primers automatismes.

"L'entrenador insisteix en la sortida de la pilota, la pressió i que l'equip estigui junt. Hem de tenir clar aquests conceptes".

Finalment, el jugador català ha confessat que per al vestidor va ser "estrany" l'adeu de l'exentrenador de l'Espanyol Joan Francesc Ferrer  'Rubi'.

"Era el que menys esperàvem tots. Sabíem com és el futbol i el mercat quan tens una oportunitat que penses que és millor per seguir creixent", ha conclòs. 

Anar al contingut