Víctor Sánchez durant la roda de premsa (@RCDEspanyol)
Espanyol

Víctor Sánchez: "L'Atlètic és un rival duríssim sempre, però ja el vam guanyar la temporada passada"

El capità de l'Espanyol ha explicat que confia sumar una victòria contra l'Atlètic de Madrid per mantenir opcions de lluitar per la setena plaça

Actualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on ha rebut la visita del tècnic suec Sven Goran Erikson, que va coincidir amb el davanter blanc-i-blau xinès Wu Lei al Shangai SIPG durant dues temporades.

Després de l'entrenament, un dels capitans de l'equip, Victor Sánchez ha analitzat en roda de premsa el problema que tenen a la lliga, on s'avancen al marcador la majoria de partits, però els rivals els acaben remuntant, i assegura que és un problema corregible.

"Lògicament és corregible. Ens ha llastat durant tota la temporada. Crec que hem començat molts partits al davant i al final hem acabat perdent o empatant. Això és veritat que ens ha tret punts. També és veritat que és mèrit de l'equip que sàpiga avançar-se, que no esperi al rival, i això ens ha fet perdre punts".

El capità de l'Espanyol també ha explicat que confia sumar una victòria contra l'Atlètic de Madrid per mantenir opcions de lluitar per la setena plaça, que dona accés a Europa la temporada que ve.

"És un rival duríssim sempre, però ja el vam guanyar la temporada passada. Hem d'intentar-ho i tant de bo en acabar la jornada estiguem tres punts més a prop de la setena plaça".

Rosales comença a fer una part del treball amb el grup

El lateral veneçolà Roberto Rosales ha començat ja a fer una part de treball amb el grup després de lesionar-se muscularment fa poc més d'una setmana.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut