ESPANYOL

Víctor Ruiz: "Que la gent animi l'Espanyol"

El central confia que el triomf a Eibar posi fi a la crispació a l'Stage Front Stadium

Redacció Esport3Actualitzat

Punt d'inflexió. La remuntada de l'Espanyol a Ipurua s'ha percebut com un possible canvi de mentalitat al vestidor blanc-i-blau, un cop recuperada la posició d'ascens directe. I els jugadors esperen que també suposi un xip diferent a la graderia, després dels crits contra Chen Yansheng, la directiva i Ramis dels últims dos partits com a locals, davant el Llevant i el Mirandés. Ho ha posat sobre la taula un dels veterans de l'equip, Víctor Ruiz:

"Que la gent animi. Que cridi a favor de l'equip: així mateix. Els xiulets i la remor aquella no són agradables. Entenc que l'equip vol que l'equip guanyi, però això no ajuda. Sabem que està a les nostres mans capgirar la situació. Amb resultats, tot canviarà, i en això estem."

Amb més calma i estabilitat, ara toca no perdre el tresor aconseguit contra un rival directe com l'Eibar.

"Hem de reflexionar tots i deixar els extremismes. Abans, en els pitjors moments, ens calia calma... I ara, controlar l'eufòria. L'Osca serà un rival complicat, es troba en bona ratxa i ens ho posarà difícil. Confiem que hi hagi molts més moments bonics d'aquí a final de temporada."

Ruiz, que s'ha consolidat a l'onze en un dibuix amb tres centrals, al costat de Cabrera i Sergi Gómez, sap que ara no es pot fallar. Després dels aragonesos, tocarà visitar l'Alcorcón i el Saragossa. Les entrades per al duel a La Romareda (fins a 864) s'han esgotat en poc més d'una hora. Molts seguidors s'han quedat sense un dels tiquets més buscats del curs.

Anar al contingut