Víctor Font, durant la compareixença de premsa
Futbol

Víctor Font passa a l'acció: "Demanem a Laporta que convoqui eleccions per al 2025"

L'excandidat a la presidència del club blaugrana es mostra molt crític amb la gestió de la junta directiva, especialment en els últims tres mesos d'un mandat que considera frustrant i decebedor

Redacció Esport3Actualitzat

Es va presentar a les últimes eleccions, l'any 2021, i va rebre el suport de més de 16.000 socis, un 30% dels votants. Des d'aleshores, Víctor Font ha seguit fent oposició, al capdavant de la plataforma Sí al Futur. En una roda de premsa, aquest dimarts, l'excandidat ha lamentat la improvisació i la manca d'un pla per part de la junta directiva. Per aquest motiu, no ha dubtat a demanar a Joan Laporta un avançament electoral.

"Després de gairebé quatre anys gestionant el club, hem estat incapaços de generar beneficis. No estem aprofitant tot el potencial que té el Barça. Demanem al Barça i a la junta directiva que convoqui eleccions per a l'estiu que ve."

Font ha passat revista al que considera enganys als socis per part de la junta directiva. Des del fitxatge de Vitor Roque i la sortida de Gündogan, fins a les medalles autoimposades per, suposadament, haver salvat el club, econòmicament. L'empresari vallesà ha recordat que encara no s'ha resolt la venda de Barça Studios i que no s'ha estat capaç de generar beneficis, per poder tornar el deute de 1.300 milions d'euros que té el club.

"Si contrastem fets i realitats amb el relat i la propaganda, veurem on som. En aquests tres anys de mandat, hi ha hagut tres direccions esportives, tres entrenadors i 30 fitxatges, dels quals només vuit jugadors segueixen a la plantilla actualment."

Tot i que el líder de Sí al Futur demana l'avançament de la convocatòria d'eleccions, no té intenció de presentar o donar suport a cap tipus de moció de censura.

 

 

Anar al contingut