Barça

Víctor Font: "No estudio una moció de censura contra Laporta"

L'excandidat a la presidència del Barça assegura que es tornaria a presentar a les eleccions si fossin demà, i ha indicat que amb ell Messi tornaria al Barça per contribuir-hi

Redacció Esport3Actualitzat

Víctor Font ha assegurat que no estudia fer una moció de censura contra el president del Barça, Joan Laporta. Ho ha dit en una entrevista al programa "El Món a RAC1". Qui va ser candidat a la presidència del club blaugrana ha assegurat que "és partidari de l'estabilitat institucional".

"No estudio fer una moció de censura contra Joan Laporta i tampoc destituiria Xavi ara", ha explicat Font.

Sobre Xavi, Font ha admès la frustració pels resultats esportius i que, com molts culers, "esperàvem que funcionés millor". En aquest sentit, ha lamentat que Xavi hagi comprat el discurs optimista de Laporta i que com a home de club l'acceptés tal qual.

"Messi ha estat la gran errada d'aquest mandat", ha valorat Font.

Sobre el retorn de Messi, Font ha assegurat que ell és capaç de crear les condicions perquè persones com Messi, Guardiola o Puyol tornin al Barça perquè hi puguin contribuir.

Relacionat encara amb l'argentí, Font ha assegurat que la junta directiva del Barça ha triat Florentino en comptes de Messi.

"Florentino està ajudant el Barça", ha sentenciat Font en l'entrevista a RAC1.

Font ha criticat que el Barça, ara mateix, va de la mà de Florentino Pérez en tots els temes institucionals rellevants com la Superlliga. A més, ha apuntat una persona de confiança de Florentino Pérez, Anas Laghrari, que està assessorant el Barça.

En l'entrevista, Víctor Font ha destacat que "el Barça farà el pressupost venent jugadors com De Jong i Araujo" i també ha demanat que Laporta li doni un càrrec a Alejandro Echevarría, perquè "així sabrem què fa". 

Sobre tenir una marca pròpia per a les samarretes al Barça, ha dit que "són idees de bomber".

"Si hi ha eleccions demà, em presento segur", ha indicat Font de forma contudent, i ha afegit que també d'aquí dos anys si no hi ha una alternativa millor.

Víctor Font, que ahir va enviar una carta oberta als socis, demana refundar el Barça i "passar pàgina al règim del 2003, per deixar de governar el club com es feia als anys vuitanta.

Anar al contingut