Futbol

El partit més important: Vicky López s'enfronta a la selectivitat

La jove jugadora blaugrana acaba de preparar la selectivitat al mateix temps que entrena amb la selecció espanyola

Redacció Esport3Actualitzat

Vicky López és un cas especial: la perla blaugrana ha anat cremant etapes tan ràpid en l'àmbit futbolístic que ara encara ha d'estudiar alhora que juga amb la selecció espanyola absoluta.

De vegades oblidem que López és realment molt jove; tant que encara ha de fer la selectivitat. Per això, la futbolista del Barça de 17 anys ha de combinar l'entrenament físic amb la millor preparació possible per a la prova que li obrirà les portes del seu futur acadèmic, que tindrà lloc d'aquí a uns dies i que serà vital per a la seva formació.

Montse Tomé ha alliberat la jove futbolista del segon partit de classificació per a l'Eurocopa contra Dinamarca, ja que per dates coincideix amb els exàmens de la selectivitat.

López reconeix que li hauria agradat estudiar una carrera com Farmàcia, però a causa de les seves circumstàncies especials la seva intenció és estudiar ADE a la universitat. D'aquesta manera, la jugadora es prepara per al futur, tot i que per a això encara queden una pila d'anys. Tot un exemple.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut