Ter Stegen a l'escalfament del França-Alemanya del març del 2024
Ter Stegen pot ser titular amb Alemanya després d'esperar-ho durant anys (Europa Press)
Futbol

Via lliure per a Ter Stegen: Neuer es retira de la selecció alemanya

Fa quinze anys que el porter del Bayern de Múnic és titular amb la "mannschaft", i bloca el pas de Ter Stegen a l'onze

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció alemanya haurà de buscar un nou guardià per a la seva porteria: després de 124 partits i quatre Copes del Món disputades, Manuel Neuer ha decidit que deixa la selecció. El porter del Bayern de Múnic, de 38 anys, va debutar amb la "mannschaft" el 2009, i des de llavors es va consolidar sota els tres pals i va arribar a guanyar el Mundial del 2014.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

 

L'anunci de Neuer és una bona notícia per a un altre porter: el blaugrana Marc-André ter Stegen fa anys que espera poder ser el titular de la selecció, però sempre ha topat amb els galons del meta del Bayern de Múnic, titular gairebé indiscutible des de fa quinze anys amb Alemanya.

La relació entre els dos sempre ha estat cordial. Si bé en els últims anys hi havia debat sobre qui havia de defensar els pals de la porteria de la selecció, al final Neuer sempre s'imposava. Ja no ho farà més. Tot i la competència que han tingut, el blaugrana també s'ha volgut acomiadar del seu company al combinat nacional agraint-li la defensa de la samarreta alemanya.

El missatge de Ter Stegen a Neuer a través d'Instagram

L'oportunitat de ser titular li arribarà a Ter Stegen amb 32 anys. Després de diverses convocatòries esperant el seu torn, ara pot ser una peça clau per a la renovació de la selecció alemanya, que en les últimes setmanes ha vist com la generació de Gündogan, Kroos i Müller han decidit fer un pas al costat.

ARXIVAT A:
Ter Stegen
Anar al contingut