Marco Verratti, lluint la samarreta del seu nou equip
Futbol

Verratti s'acomiada del PSG i fitxa per l'Al-Arabi SC

El migcampista italià, de 30 anys, posa fi a l'aventura parisenca després de jugar-hi durant onze temporades

Redacció Esport3Actualitzat

L'any 2017, el Barça va estar a punt de fer amb els serveis de Marco Verratti. "Un jugador amb perfil Barça", dèien aleshores. La negativa del PSG va ser clau perquè el migcampista no abandonés París. Avui, Verrati ha posat fi a la seva aventura a la capital francesa per marxar a l'Alarabi SC de Qatar.

Marxa amb un palmarès carregat de Lligues franceses (9) però sense la Lliga de Campions. Les lesions han estat el seu gran hàndicap -746 dies, equivalents a gairebé dos anys- i ha dut un estil de vida sota sospita. Ha disputat 416 partits, i ha fet 11 gols i 61 asistències. Ha estat entrenat per una llarga llista d'entrenadors: Carlo Ancelotti, Laurent Blanc, Unai Emery, Thomas Tuchel, Maurici Pochettino i Christophe Galtier. Luis Enrique, però, ha decidit prescindir-ne per donar més consistència a la seva medul·lar. "Sempre formarà part de la història del nostre club", ha afirmat el president del PSG, Nasser Al-Khelaïfi

Signa un contracte de dos anys amb l'Al-Arabi. Cap dels dos clubs ha divulgat les condicions econòmiques de l'operació, malgrat que tot apunta que el traspàs estaria al voltant dels 45 milions d'euros.  

Anar al contingut