Riqui Puig pot tenir una nova oportunitat a Balaídos

Valverde tornarà a donar l'oportunitat als menys habituals contra el Celta a Balaídos

Amb la Lliga a la butxaca i la tornada de semifinals de la Champions a tocar, Valverde farà un equip format per alguns jugadors del filial i els fitxatges en el mercat d'hivern
Jordi Grau Actualitzat

Amb el títol ja a la butxaca, els tres partits de Lliga que li queden al Barça es presenten -a priori- com un tràmit. Però també com una oportunitat per als jugadors menys habituals i per als joves del filial de demostrar de què són capaços. Aquest dissabte contra el Celta, l'onze de Valverde promet molts canvis. I més amb la tornada de semifinals de la Champions a tocar.

Entre els set jugadors del filial que Valverde va citar ahir per entrenar-se amb el primer equip hi havia Riqui Puig. El partit contra el Celta, situat enmig de la semifinal de Champions, li regala una nova oportunitat. Tal com va passar a Osca, els cracs no viatjaran a Vigo, alguns indiscutibles es quedaran a la banqueta i a l'onze inicial hi haurà jugadors del B i els fitxatges del mercat d'hivern.

Riqui Puig, que fins ara ha jugat un partit a la Copa i un a la Lliga, sap que és una oportunitat que no pot deixar passar. Que accions de qualitat com una passada a Dembélé el situen en boca de tothom i que a les portes d'una nova pretemporada poden marcar el seu futur immediat.

A camp contrari i contra un Celta que s'està jugant la vida, a Riqui Puig li espera un examen exigent, que si el supera amb nota pot convèncer Valverde a incorporar el jove migcampista al primer equip, de cara al curs que ve.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut