Lliga de Campions

Valverde: "Segur que no ens relaxem, les experiències serveixen de molt"

L'entrenador del Barça ha avisat que han d'afrontar el partit de tornada a Anfield amb l'objectiu de guanyar i sense pensar en el 3 a 0 de l'anada al Camp Nou, i ha admès que el seu equip ha après dels errors de la temporada passada i està convençut que els seus jugadors no sortiran relaxats

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del partit de tornada de semifinals de la Lliga de Campions contra el Liverpool a Anfield. El tècnic del Barça ha avisat que tot i afrontar el duel amb el 3 a 0 favorable de l'anada al Camp Nou no es poden refiar i que han d'afrontar el partit amb l'objectiu de guanyar.

"El resultat de l'anada no varia el plantejament de demà. La intenció és guanyar aquí. Hem de jugar el partit com si no hi hagués res abans ni després. Serà un partit difícil per l'ambient, però s'ha de jugar. Esperem que el d'aquí també sigui un gran partit. Cada equip té el seu estil i del que es tracta és de portar el partit al teu terreny. Nosaltres no podem pensar a tenir el control, hem de pensar a atacar."

L'entrenador blaugrana ha admès que el seu equip ha après dels errors de la temporada passada i està convençut que els seus jugadors no sortiran relaxats.

"Repetir-se Roma? Pot passar que demà tinguem un gran rival al davant i ens superi, és el Liverpool i és Anfield. S'han vist moltes coses, en el món del futbol... Veient, però, avui la sala de premsa i com estarà demà el camp, segur que no ens relaxem. Les experiències serveixen de molt. Demà sabem el que ens hi juguem i coneixem el potencial del rival."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut