Futbol

Valverde: "Passi el que passi, encara queda molta Lliga"

El tècnic del Barça assegura en roda de premsa que els dos equips arriben al clàssic molt igualats i empatats a punts a la classificació, però recorda que, sigui quin sigui el resultat, encara quedarà molt campionat al davant

David CarballoActualitzat

El Barça vol prescindir de tot aquest ambient i centrar-se exclusivament en l'aspecte esportiu. Això és el que ha dit aquest dimarts a la tarda Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia, conscient que, des del punt de vista de la classificació, el partit és vital. Tots dos equips hi arriben empatats a punts i una victòria sobre l'etern rival en aquest moment de la competició seria molt important.

"Encara estem a la primera volta i queden molts partits al davant. Per descomptat, a qualsevol dels dos equips, li agradaria agafar avantatge, però passi el que passi, encara queda molta Lliga. Estem molt igualats en molts aspectes. Nosaltres estem centrats en el que ens toca, en el joc, no pensem en res més que els 90 minuts de joc".

El tècnic blaugrana ha insistit que el partit d'aquest dimecres es podrà disputar sense problemes i confia que tothom es podrà expressar lliurement sense faltar al respecte.

"Estic convençut que demà jugarem amb normalitat i sense cap problema. Quan es va suspendre el clàssic, jo pensava que el millor era jugar. I demà crec que es jugarà, i cal la màxima normalitat possible i que tothom es pugui expressar lliurement".

Per últim, Valverde ha deixat entreveure que Arthur no estarà encara recuperat, que hauran de controlar ben de prop Benzema i que el fet d'haver-se de concentrar abans del partit és un petit canvi de rutina, però que no que els suposa cap problema.

"Ens concentrarem, sí, però és un petit canvi, no és significatiu. No suposa cap problema. És el que fem sempre que juguem fora."

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut