Nico Williams en el seu primer dia d'entrenament amb l'Athletic (Europa Press)
BARÇA

Valverde no tanca la porta a la sortida de Nico Williams

El tècnic basc assegura que veu bé el seu atacant, però alerta que encara queden dies de mercat

Redacció Esport3Actualitzat

L'Athletic Club i el Getafe obren demà la Lliga a San Mamés. I, per tant, avui hi havia roda de premsa prèvia d'Ernesto Valverde. Després que Nico Williams hagi heretat el 10 d'Iker Muniain, Valverde tenia una oportunitat magnífica per liquidar del tot el culebrot de l'estiu, però no ha estat així. Les dues respostes de Valverde deixen oberta encara la possibilitat que l'extrem faci les maletes i marxi de Bilbao tot i estar convocat per demà.

"El mercat està obert. Nosaltres tenim jugadors, com ara Nico, que estan bé aquí, però el mercat està obert fins al dia 30. Queden encara uns dies perquè nosaltres i també la resta d'equips intentin millorar les plantilles. Nosaltres intentarem tenir la millor plantilla possible a final de mes. Però jo al Nico el veig molt bé."

"Per nosaltres, el més important és que els jugadors vulguin estar amb nosaltres. Per això és important que el club i l'equip presenti als jugadors la possibilitat de créixer i de guanyar, no ens enganyarem... Per nosaltres, que Nico pugui continuar és important de cara a la nostra pròpia autoestima. No sé què pot passar, però jo el veig bé. Nosaltres volem el millor per als nostres jugadors. Que siguin feliços on estiguin...  Si és amb nosaltres, millor, i si és fora, doncs fora."

 

Capritxos del futbol, el sorteig del calendari de la Lliga ha previst un Barça-Athletic Club per a la segona jornada de Lliga, a Montjuïc.

 

 

Anar al contingut