Valverde: "No ho hem aconseguit fer quan sabíem que amb un gol passàvem"

El tècnic blaugrana no s'amaga en reconèixer que no han sabut fer front a un Liverpool que arribava a Anfield amb poques esperances
Actualitzat
TEMA:
Valverde

Un Valverde molt seriós va comparèixer en roda de premsa després de la desfeta del Barça a Liverpool. Sent un dels assenyalats, l'entrenador de l'equip va intentar explicar una derrota crua:

Com t'ho expliques?

El més dolorós és repetir-ho perquè ja ens va passar l'any passat. Han sigut partits diferents perquè ells han tingut un començament demolidor, però després ens hem refet bé i hem tingut opcions de marcar. I no ho hem aconseguit fer quan sabíem que un gol ens podia donar el partit. I ells, en dos minuts, ens han fet els dos gols i això sí que ho hem notat. Ells ho han sabut fer, i els hem de felicitar. Hem tornat a caure.

 

El quart gol, què ha passat?

No sé què ha passat, però quan he mirat la pilota era a dins. Estàvem preparats per les situacions d'estratègia i ha sigut una jornada sorprenent que no he vist.

 

Vestidor, com estan els jugadors?

Quan tens un cop com aquest hem de passar uns quants dies dolents com la nostra gent i la nostra afició i hem de passar la penitència i amb el temps que ens queda que no és gaire, refer-nos. Ens queda una final de Copa i ens hem de refer i acabar la temporada guanyant un altre títol. Ara estem tocats.

 

Què li ha de dir a l'afició?

Que ho sentim molt, que tot el que fem en el fons és sempre per satisfer el públic perquè estiguin orgullosos però en això del futbol tothom esperem guanyar sempre. Quan hem perdut, ens toca perdre de manera significativa. És el primer partit de Champions que perdem i ens hem quedat fora. En això estem tots junts. A vegades guanyem i estem molt contents i avui estem contents. Els del Liverpool avui estan contents.

 

Com justifica el canvi d'Arturo Vidal?

Arturo ha estat molt bé al primer temps, ens ha mantingut al partit perquè era el que requeria però després estava cansat perquè ho ha donat tot. I ja el veia que estava entrant poc i havia de buscar una solució.

 

Com t'expliques el quart gol, indigne del Barça?

Tots els gols són errors d'alguna cosa o d'algú, si ens posem a mirar els gols que hem encaixat veiem que hem tingut problemes. No ho sé, ens ha sorprès, no he vist clarament la jugada perquè, quan l'he vist, la pilota ja era a dins. Suposo que no estàvem mirant i ells han sigut llestos i ens han fet els gols.

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut